АлфаВіт 50+ таблетки №60

ПАТ Вітаміни (Україна)
Немає в наявності
Може бути рекомендована як джерело вітамінів, макро- та мікроелементів для осіб старше 50 років для компенсації нестачі корисних речовин, пов'язаних із віковими змінами в організмі. Добова доза вітамінів та мінералів розділена на три таблетки з урахуванням сумісності компонентів.

Активні компоненти
У вітамінно-мінеральних комплексах АлфаВіт® добова доза необхідних вітамінів та мінералів розділена на три таблетки. Кожна з трьох таблеток вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт® - це самостійний збалансований та безпечний комплекс, який має певний, чітко виражений вплив на організм дорослих.

Таблетка "Кальцій D3+" рекомендована для прийому під час сніданку. Містить вітамін D3 та кальцій, які допомагають зміцненню кісток та зубів, сприяють профілактиці остеопорозу, знижує ймовірність важких переломів, а вітамін К1 регулює засвоєння кальцію, покращує згортання крові, сприяє збереженню еластичності судин.

Пігулка «Антиоксиданти +» рекомендована для прийому під час обіду. Селен, цинк, вітаміни С, Е, А (у формі бета-каротину), що входять до складу таблетки, зміцнюють імунітет, захищають судини від атеросклерозу, допомагають організму протистояти шкідливим факторам навколишнього середовища, вітаміни РР, В2 та В6 відіграють важливу роль в обміні речовин. Також таблетка містить такі життєво необхідні мікроелементи, як магній, марганець та йод.

Таблетка «Залізо+» рекомендована для прийому під час вечері. Залізо та вітамін С, що входять до складу таблетки, запобігають розвитку анемії, вітамін В1 бере участь в енергетичному обміні.
Виробник ПАТ Вітаміни (Україна)
Країна-виробник Україна
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820198440060
Виробник ПАТ Вітаміни (Україна)
Країна-виробник Україна
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820198440060


Написати відгук

    Погано           Добре
АлфаВіт 50+ таблетки №60

АлфаВіт 50+ таблетки №60

Нет в наличии