Женьшень Енергія Плюс таб 500 мг №30

DONG-IL Co., LTD (Корея)
Немає в наявності

Женьшень «CKJ ЕНЕРГІЯ Плюс», таб.500 мг (6х5) від південно корейського виробника KGC наповнить життєвою енергією. Він чудово тонізує і благотворно впливає на весь організм людини.

До складу препарату «CKJ Energy Plus» входить червоний женьшень, вирощений в Південній Кореї зі сприятливим кліматом. Женьшень росте протягом 6 років з дотриманням всіх необхідних умов. Він перевіряється на кожному етапі зростання кваліфікованими фахівцями (290 тестів на якість). Після збору женьшень сортується і обробляється на новітньому обладнанні. У виготовленні препарату застосовується тільки високоякісний корінь червоного женьшеню. Женьшень має безліч корисних властивостей, які позитивно впливають на організм людини. Він є природним адаптогеном і актопротектором. Сприяє активності і витривалості, допомагає легко справлятися зі стресовими ситуаціями, покращує мозкову активність, знижує стомлюваність, поліпшує обмінні процеси і підвищує життєвий тонус.

Також в «CKJ ЕНЕРГІЯ Плюс» входить порошок розторопші плямистої і порошок плодів говінні солодкої (цукеркового дерева). Розторопша покращує діяльність печінки і жовчного міхура. Вона допомагає виводити токсичні речовини і стабілізує роботу печінки. Говіння містить велику кількість цукру (50%), вітамінів і мінералів. Вона насичує організм енергією, сприяє гарній роботі травного тракту, покращує роботу печінки і виводить шкідливі речовини.

Виробник DONG-IL Co., LTD (Корея)
Країна-виробник Корея
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 8809535596642
Виробник DONG-IL Co., LTD (Корея)
Країна-виробник Корея
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 8809535596642


Написати відгук

    Погано           Добре
Женьшень Енергія Плюс таб 500 мг №30

Женьшень Енергія Плюс таб 500 мг №30

Нет в наличии