Сумавіт матерна капс.№30 Mibe

Мібе ГмбХ Арцнайміттель (Німеччина)
502 ₴
Ціна 502 ₴ є актуальною тільки при замовленні на сайті. Ціна в аптеках може відрізнятись.
23 шт. в 19 аптеках
Цей товар купили 39 раз за останній тиждень

Сумавіт матерна - це комплекс вітамінів та мінеральних речовин, спеціально призначений для задоволення особливих потреб в поживних речовинах майбутніх матерів та їхніх немовлят.

Сумавіт матерна виготовляється в Німеччині.


Фолієва кислота:

Сумавіт матерна містить фолат четвертого покоління - Кватрефолік (Quatrefolic®), який на відміну від фолієвої кислоти, вже є біологічно активною формою фолата. Звичайна фолієва кислота в організмі повинна спочатку трансформуватися в активну форму за допомогою ферментів.

Кватрефолік не потребує додаткової активації в організмі, забезпечуючи необхідний рівень вмісту фолатів під час вагітності та в період годування груддю навіть у тих жінок, організм яких не може повністю засвоювати фолієву кислоту.

Фолати сприяють росту материнських тканин під час вагітності, нормальній роботі імунної системи, а також беруть участь у процесах поділу клітин.

Недостатній рівень фолатів в організмі є фактором ризику для розвитку дефектів нервової трубки плоду.

Оскільки закриття нервової трубки відбувається вже через три-чотири тижні після зачаття, то для ефективної профілактики необхідно розпочати щоденний прийом 400 мкг (mcg) фолієвої кислоти до запланованої вагітності.


Йод:

У період вагітності або годування груддю потреба у йоді підвищена, тому достатнє надходження йоду в організм особливо важливе. При наявності захворювань щитовидної залози слід попередньо проконсультуватися з лікарем.


Йод, крім іншого, сприяє нормальному розвитку когнітивної функції та росту у дітей. Тому, ще до вагітності слід забезпечити достатній запас йоду в організмі.

ДГК (омега-3-жирна кислота):

Докозагексаєнова кислота (ДГК) - є поліненасиченою жирною кислотою, яка є однією з найважливіших під час вагітності ненасичених жирних кислот. Вона бере участь у розвитку головного мозку та формуванні зору у плоду і немовляти під час годування груддю. Під час вагітності і в період годування груддю потреба організму в ДГК зростає і кількість ДГК, що надходить з харчових джерел, є недостатньою. ДГК передається від матері до дитини через плаценту та з материнським молоком.


Вітамін D3:

Рівень вітаміну D в організмі матері безпосередньо впливає на забезпечення вітаміном D організму її дитини. Вітамін D сприяє нормальній роботі імунної системи та збереженню здорових кісток.

З їжею в організм потрапляє незначна кількість вітаміну D, головним чином він утворюється в організмі завдяки сонячним променям, які потрапляють на шкіру. В зимові місяці отримати рекомендовану кількість вітаміну D особливо важко. Слід врахувати, що низькі дози вітаміну D не можуть в повній мірі забезпечити потребу вагітної жінки та дитини. Вихідний рівень в крові вітаміну D та можлива рекомендована доза є індивідуальними та залежать від багатьох факторів (пори року, кольору шкіри, тривалості перебування на сонці, використання сонцезахисних кремів, індексу маси тіла, раціону харчування).


Вітаміни групи В:

Вітаміни В1, В2, В6 та В12 сприяють нормальному обміну енергії та речовин в організмі і нормальній роботі нервової системи. Вітамін В12 також бере участь в процесах поділу клітин.


Вітамін Е:

Вітамін Е належить до жиророзчинних вітамінів і потрібний для забезпечення нормальної структури і функціонування мембран (оболонок) клітин. Вітамін Е має високу антиоксидантну (запобігає окисленню і руйнуванню мембран клітин) дію. Покращує споживання тканинами кисню.


Кальцій:

Найважливіший структурний компонент кісткової тканини. Він також підтримує роботу серця, забезпечує м'язові скорочення, покращує нервову провідність, нормалізує проникність судинної стінки і бере участь у згортанні крові. Потреба в кальції стрімко зростає під час вагітності і лактації.

Виробник Мібе ГмбХ Арцнайміттель (Німеччина)
Країна-виробник Німеччина
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4251520705128

Наявність в аптеках

Доставка по Україні

  • Новою Поштою у відділення. за тарифами поштового оператора.
  • Новою Поштою у поштомат. за тарифами поштового оператора.
  • УкрПоштою у відділення. за тарифами поштового оператора.
  • УкрПоштою на адресу. У будь-яку точку України. за тарифами поштового оператора.

Доставка по Києву

  • Самовивіз з аптеки. Безкоштовно.
  • Доставка кур'єром аптеки. Вартість доставки складає 59 ₴. Доставка безкоштовна при замовленні на суму більш ніж 2000 ₴ Вартість доставки ліків, що потребують особливих умов транспортування - 150 ₴

Оплата

  • Оплата при оформленні замовлення через систему iPay
  • Готівкою, або карткою при отриманні
  • Для юридичних осіб можлива оплата безготівковим рахунком
Виробник Мібе ГмбХ Арцнайміттель (Німеччина)
Країна-виробник Німеччина
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4251520705128


Написати відгук

    Погано           Добре

З цим товаром купують

2 шт. в 2 аптеках

Вітокан дієтична добавка 100 мл

Вітокан дієтична добавка 100 мл

ТОВ Віларус (Україна)
434 ₴
Сумавіт матерна капс.№30 Mibe

Сумавіт матерна капс.№30 Mibe

502 ₴