Ікспел Арган Набір Шампунь, кондиціонер і масло 40223

Xpel Marketing Ltd (Китай)
Немає в наявності

Cклад набору

шампунь з аргановою олією - Xpel Marketing Ltd Argan Oil Shampoo, 100 мл + кондиціонер для волосся з аргановою олією - Xpel Marketing Ltd Argan Oil Conditioner, 100 мл + Масло аргановое для волосся - Xpel Marketing Ltd Argan Oil Hair Treatment, 30 мл.


Шампунь з аргановою олією - Xpel Marketing Ltd Argan Oil Shampoo

Універсальне косметичний засіб створено для спеціального догляду за локонами будь-якого типу, щоб повертати і підтримувати здоровий стан і чарівний вигляд.У одному зручному флаконі зібрані кілька важливих і корисних засобів, які дарують відчуття свіжості і здатні швидко відродити волосся. Основою косметичної формули виступає найцінніше Арганова масло. У ньому містяться вітаміни і цілющі жирні кислоти у високій концентрації. Це дозволяє шампуню не тільки надавати очищуючий ефект і полегшувати розчісування. Він покликаний насичувати живлющою вологою і корисними речовинами, боротися з вільними радикалами і відновлювати пошкоджену структуру, оздоровлювати шкіру голови.


Кондиціонер для волосся з аргановою олією - Xpel Marketing Ltd Argan Oil Conditioner

Арганова кондиціонер був розроблений з використанням унікального поєднання інгредієнтів, спеціально розроблений, щоб допомогти оживити волосся, зробити його м'яким і блискучим. Підходить для всіх типів волосся, цей шампунь допоможе захистити і зволожити ваше волосся.


Масло аргановое для волосся - Xpel Marketing Ltd Argan Oil Hair Treatment

Засіб для догляду за волоссям з екстрактом марокканської аргановое масла. Спеціально розроблений з використанням олії з плодів арганового дерева і збагачене вітаміном Е, натуральним антиоксидантом, який живить і омолоджує сухі і пошкоджене волосся. Ця концентрована формула допоможе захистити волосся, надаючи блиск і зменшуючи пишність. Інтенсивна зволожуюча процедура відновлює і омолоджує волосся, роблячи їх блискучими, гладкими і здоровим.

Виробник Xpel Marketing Ltd (Китай)
Країна-виробник Китай
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
Виробник Xpel Marketing Ltd (Китай)
Країна-виробник Китай
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні


Написати відгук

    Погано           Добре
Ікспел Арган Набір Шампунь, кондиціонер і масло 40223

Ікспел Арган Набір Шампунь, кондиціонер і масло 40223

Нет в наличии