Детрікс 5600 капс №30

Softgel Healthcare( Індія)
Немає в наявності

Дієтична добавка DetriX 5600 - капсули, кожна з яких містить 5600 МО вітаміну Д3 .Можливо рекомендована в якості додаткового джерела вітаміну Д дорослим, у яких підтверджено недостатній рівень споживання вітаміну Д, і літнім людям для: регулювання абсорбції і засвоєння кальцію і фосфатів в організмі ; підтримки нормального рівня кальцію в сироватці крові; підтримки в здоровому стані кісток і зубів; належного функціонування м'язової та імунної системи.


Активні компоненти

Вітамін Д - гормоноподібних вітамін, має різні біологічні ефекти, так як його специфічні рецептори (VDR) локалізовані в ядрах клітин багатьох органів.


Головна фізіологічна функція вітаміну Д складається в регуляції метаболізму кальцію і фосфатів, сприяє нормальній мінералізації кісткової тканини і зростання кісток.


Холекальциферол сприяє всмоктуванню і засвоєнню кальцію і фосфору з продуктів харчування в тонкому кишечнику, а також підтримці відповідного рівня кальцію в крові. У фізіологічних концентраціях наявність в крові іонів кальцію призводить підтримку тонусу м'язів скелетної мускулатури, функцію міокарда, впливає на процес згортання крові, сприяє нормальній передачі нервових імпульсів і синтез серотоніну - «гормону щастя», забезпечує нормальний психоемоційний стан людини.


В процесі кальцифікації кісток цей вітамін регулює виведення кальцію і фосфатів нирками.


Вітамін Д необхідний для нормального функціонування паращитовидних залоз. Нестача вітаміну Д є однією з причин остеомаляції.


Також він бере участь у функціонуванні імунної системи - регулює імунні реакції, знижує ризик простудних захворювань, в тому числі вірусного генезу.


У жінок дефіцит вітаміну Д призводить до порушення репродуктивної функції - фолликулогенеза, ендометріозу, синдрому полікістозних яєчників, невдалих спроб екстракорпорального запліднення, а в період менопаузи внаслідок гормонального дисбалансу виникає підвищена потреба організму в цьому вітаміні для зниження ймовірності появи остеопорозу.


У вагітних виявлено зв'язок між дефіцитом вітаміну Д і підвищеним ризиком прееклампсії і передчасних пологів.


У чоловіків холекальциферол впливає на сперматогенез.


Також вітамін Д бере участь в роботі ендокринної системи - стимулює секрецію інсуліну бета-клітинами підшлункової залози, впливає на чутливість клітин до інсуліну. Регулює метаболічні процеси в організмі - впливає на ліпідний профіль, знижує рівень загального холестерину крові, тригліцеридів і ЛПНЩ. Відіграє важливу роль в корекції ожиріння і метаболічного синдрому.

Виробник Softgel Healthcare( Індія)
Країна-виробник Індія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 8906066460296
Виробник Softgel Healthcare( Індія)
Країна-виробник Індія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 8906066460296


Написати відгук

    Погано           Добре
Детрікс 5600 капс №30

Детрікс 5600 капс №30

Нет в наличии