Стімулопрост №30 табл

ТОВ"Технобіо" (Україна)
Немає в наявності
 Діючі компоненти Стимулопрост за рахунок діючих компонентів проявляють наступні ефекти:
 Екстракт насіння гарбуза - нормалізує функцію передміхурової залози, перешкоджає виникненню простатиту, покращує сечовипускання, знижує рівень холестерину в крові.
 Екстракт пальми сабаль - використовують для нормального функціонування простати. Дія екстракту направлена на усунення причин виникнення захворювань простати та нормалізацію її діяльності. Рекомендована при імпотенції у чоловіків і зниження лібідо у жінок.  Фітостероли, які знаходяться в екстракті плодів, знімають набряки та запалення передміхурової залози, що виникають при гіперплазії. При цьому екстракт не призводить до гормональних змін крові та не впливає на гіпоталамо-гіпофізарну систему.
 Бджолиний пилок - застосовується з метою підвищення лібідо і при потенції, покращує якість сперми. Також допомагає позбутися  аденоми простати, простатиту і інших проблем. Регулярне вживання пилку робить сперматозоїди більш рухливими та стійкими до зовнішніх чинників.
 L-аргінін - амінокислота (1-аміно-4-гуанідін валеріанова кислота). До 80% аргініну міститься в білках сім'яної рідини, а його дефіцит може бути причиною патозооспермії. Аргінін бере активну участь в роботі статевих органів, стимулює синтез тестостерону у чоловіків. Дана амінокислота стимулює вироблення сперматозоїдів і збільшує їх рухливість.
 Екстракт кропиви дводомної - має протизапальну, протинабрякову, антибактеріальну, спазмолітичну, антиоксидантну дію, покращує мікроциркуляцію крові, надає м'яку сечогінну дію і володіє простато протекторними властивостями.
 Селен - мікроелемент який є ефективним окислювачем вільних радикалів, забезпечуючи досить вагоме поліпшення рухливості сперматозоїдів.
 Вітамін Е - найбільш відомий антиоксидант. Міститься в мембранах клітин (включаючи сперматозоїди), запобігає їх пошкодженню в результаті «оксидативного стресу», нейтралізуючі активні форми кисню. Позитивно впливає на здатність сперматозоїдів до запліднення поліпшуючи здатність сперматозоїда до пенетрації (проникнення в яйцеклітину). Покращує рухливість сперматозоїдів.
 Цинк - мікроелемент має антиоксидантні властивості, бере участь в біохімічних реакціях, підвищуючи концентрацію сперми, покращуючи рухливість сперматозоїдів і підвищуючи рівень чоловічих статевих гормонів (тестостерону), без якого неможливий нормальний сперматогенез.
Виробник ТОВ"Технобіо" (Україна)
Країна-виробник Україна
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 2106909890
Виробник ТОВ"Технобіо" (Україна)
Країна-виробник Україна
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 2106909890


Написати відгук

    Погано           Добре
Стімулопрост №30 табл

Стімулопрост №30 табл

Нет в наличии