Вакцина «Превенар» вже у продажу

«Превенар» - нова вакцина для профілактики пневмококової інфекції вже в продажу.

«Превенар» - зареєстрована в Україні вакцина американської компанії Pfizer для профілактики пневмококової інфекції у дітей старше 6 тижнів вже в продажу в роздрібній мережі «Аптека гормональних препаратів».

Вакцинація дітей - необхідний захід профілактики багатьох небезпечних захворювань. Щеплення, рекомендовані малюкові в перші роки життя, захищають організм дитини від важких захворювань і можливих ускладнень, пов'язаних з порушеннями в розвитку або іншими необоротними наслідками. Щоб вакцинація була ефективною і при цьому безпечною, необхідно свідомо підходити до вибору препаратів, за допомогою яких вона проводиться, звертати увагу на склад, країну виробника, термін і спосіб зберігання вакцини.

Вакцини - це біопрепарати, які призначаються для вироблення у людини імунітету до інфекційних захворювань і містять ослаблені або вбиті мікроорганізми.

«Превенар» - вакцина нового покоління, зареєстрована в Україні для профілактики пневмококової інфекції у дітей та підлітків у віці від 6 тижнів до 17 років. Вакцина захищає від 7 найбільш поширених типів пневмококів і захворювань, які вони викликають (включаючи ангіну, сепсис, менінгіт, пневмонію, середній отит). Небезпека пневмококової інфекції полягає в можливості смертельного результату при менінгітах, бактеріємії або пневмонії.

Перевагою даної вакцини є те, що «Превенар» поставляється виключно в одноразових індивідуальних шприцах вже заповнених однією дозою вакцини. Доза становить 0,5 мл незалежно від віку.

Вакцину «Превенар» із суворим дотриманням всіх вимог по її зберіганню можна придбати в мережі «Аптека гормональних препаратів» за адресами:

Аптека №1 М.Печерская, бул.Л.Украинки, 9

Аптека №3 Університет, бул. Т.Шевченка, 36

Аптека №4 Дарницька площа пр.Соборності (Возз'єднання), 4 лівий берег.

Всі дані аптеки працюють цілодобово. Консультації провізорів і замовлення препаратів по тел .: 044 520 03 33

Пам'ятайте: неякісний препарат може завдати непоправної шкоди здоров'ю дитини!

 

Довідка: Вперше вакцина «Превенар» була ліцензована в США в 2000 році. Пізніше препарат пройшов реєстрацію в країнах Європи (Франція, Німеччина, Великобританія та ін.). В даний час Превенар використовується більш ніж в 90 країнах світу. З 2000 року введено понад 250 млн. Доз вакцини. Роздрібна мережа «Аптека гормональних препаратів» представлена ​​в м.Київ та включає в себе 7 аптек та 1 аптечний пункт в Інституті ендокринології. Повний асортимент лікарських засобів і унікальних препаратів, власний ліцензійний склад, цілодобовий call-центр і доставка товарів, більше 65% лояльних покупців за 22 роки успішної роботи на ринку України.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я

Перед застосуванням препарату проконсультуйтесь з лікарем