Ріхтер ЦіклоБаланс саше №30

Сигмар С.П.А. (Італія)
Немає в наявності

Про RICHTER CycleBalance®


Цей продукт доступний без рецепту лікаря для застосування в якості дієтичної добавки. Незважаючи на це, Вам все ж потрібно обережно застосовувати RICHTER CycleBalance® для отримання найкращих результатів. У разі виникнення додаткових запитань зверніться до свого лікаря або фармацевта.


RICHTER CycleBalance® — це клінічно встановлена комбінація діючих речовин, розроблена лікарями, яка дозволяє регулювати менструальний цикл та рівні гормонів, які є ключовими для вагітності жінок. Він сприяє правильному функціонуванню яєчників. RICHTER CycleBalance® може бути корисним для жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ), що є частою причиною труднощів із настанням вагітності.


RICHTER CycleBalance® — це дієтична добавка, що «містить діючі речовини, які природним шляхом присутні в організмі людини», не містить глютену або лактози і містить 2000 mg (мг) міо-інозитолу та 200 µg (мкг) фолієвої кислоти в одному саше.


Фолієва кислота, що міститься у RICHTER CycleBalance®, підвищує вміст фолату в організмі жінки. Збільшення вмісту фолату в організмі жінки сприяє зменшенню ризику виникнення дефектів нервової трубки. Для отримання вказаного ефекту рекомендується щоденно споживати 400 µg (мкг) фолату в якості добавки протягом принаймні одного місяця до зачаття та до трьох місяців після зачаття.

Виробник Сигмар С.П.А. (Італія)
Країна-виробник Італія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 5997001309643
Виробник Сигмар С.П.А. (Італія)
Країна-виробник Італія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 5997001309643


Написати відгук

    Погано           Добре
Ріхтер ЦіклоБаланс саше №30

Ріхтер ЦіклоБаланс саше №30

Нет в наличии