Закваска Віво Кефір 0,5 №4

Немає в наявності

КЕФІР

Класичний кефір своїми руками

Покращує обмін речовин

Допомагає усунути зайву вагу

Справжній смачний кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій - збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань. Дієта кефіру особливо корисна людям, охочим схуднути.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Кефір VIVO - закваска для приготування домашнього кефіру.

Закваска містить унікальний природний симбіоз - мікрофлору кефірних грибків складається з бактерій різних видів і штамів. Це відрізняє кефір VIVO від безлічі продуктів серії біокефір, що не мають відношення до кефірний грибків, до складу яких входять лише лактобактерії і іноді біфідобактерії.

Кефірів бактерії пригнічують розвиток хвороботворних бактерій - збудників кишкових інфекцій. Кефір благотворно впливає на обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань.

Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла і вмісту жиру в організмі.

Кефір VIVO - це справжнісінький кефір, зі смаком і ароматом, відомим кожному з дитинства, але все рідше зустрічається сьогодні.

Приготування

Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір VIVO. На відміну від йогурту, кефір сквашується при більш низькій температурі. Оптимальна температура для сквашування кефіру: 22 - 30 ° С.

Тому, кефір можна готувати при кімнатній температурі, за умови що вона не нижче +22 ° C. Чим вище температура сквашування - тим швидше буде готовий кефір. При кімнатній температурі (22 - 24 ° С) кефір буде готовий через 20 - 24 години.

Також кефір можна готувати в мультиварці або йогуртниці, що має режим "кефір" або безпосередній вибір температури. Використовуйте закваску Кефір VIVO. Рекомендуємо сквашувати кефір при температурі 30 ° С протягом 10 - 12 годин. В іншому, приготування кефіру нічим не відрізняється від приготування йогурту в йогуртниці або в мультиварці

1Подготовьте молоко.Еслі ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко - перед застосуванням його слід прокип'ятити і дати охолонути до кімнатної температури. Ультрапастеризоване молоко не потребує кип'ятіння. Перед внесенням закваски переконайтеся що молоко не гаряче (не більше +42 ° С)!

2Внесіте закваску Кефір VIVO в молоко.Тщательно перемішайте. Одного флакона достатньо для сквашування до 3 літрів молока. Ви можете готувати кефір в оригінальній упаковці молока (це зручно - не потрібно мити посуд) або перелити молоко в інший посуд для квашення (посуд повинна бути чистою, рекомендується ошпарити її окропом)

3Сквашіваніе.Оставьте суміш для сквашування в теплому місці без протягів. Можна залишати молоко з закваскою в шафі або в вимкненій духовці. У холодну пору року можна залишати суміш біля батареї. Температура суміші не повинна падати нижче 22 ° С. Час ферментації кефіру 20 - 24 години.

4Проверьте результат.По закінчення часу ферментації переконайтеся що продукт став густим. Якщо немає - почекайте ще 1 - 2 години і перевірте знову.

5Охлажденіе, дозрівання, храненіе.Загустевшій продукт потрібно ретельно перемішати (збовтати) і поставити в холодильник для охолодження і дозрівання. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу ж після охолодження. Термін зберігання готового кефіру - до 5 діб.

БАКТЕРІАЛЬНИЙ СКЛАД

Мікрофлора кефірних грибків:
кефірів дріжджі
Lactococcus lactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus
Lactococcus lactis ssp. lactis

Кількості бактерій у флаконі досить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ ТА ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

У холодильнику (при температурі +2 .. + 8) - 12 місяців.

Хочемо зазначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури при зберіганні і транспортуванні.

Закваска Віво Йогурт 0,5 №4

Закваска Віво Йогурт 0,5 №4

..

Немає в наявності

Закваска Віво Пробіо йогурь №4

Закваска Віво Пробіо йогурь №4

..

Немає в наявності

Закваска Віво Біфівіт 0,5 №4

Закваска Віво Біфівіт 0,5 №4

..

Немає в наявності

Закваска Віво Ацидолакт 0,5 №4

Закваска Віво Ацидолакт 0,5 №4

..

Немає в наявності

Закваска Віво Імуновіт 0,5 №4

Закваска Віво Імуновіт 0,5 №4

..

Немає в наявності

Діючі речовини
Діюча речовина 1 Пищевые продукты для специального диетического потребления
Характеристики
Відпускається за рецептом Ні
Діючі речовини Пищевые продукты для специального диетического потребления
Термолабільний Так
Фармакотерапевтична група Пищевые продукты для специального диетического потребления


Написати відгук

    Погано           Добре

Де купити в Києві Закваска Віво Кефір 0,5 №4

бул. Леси Украинки, 9
Круглосуточно
На замовлення
ул. М. Тимошенко, 29
08:00-22:00
На замовлення
бул. Т. Шевченко, 36а (36)
08:00-22:00
На замовлення
пр. Соборности, 4
08:00-22:00
На замовлення
ул. Василия Липковского, 25
Круглосуточно
На замовлення
ул. Иоанна Павла II, 16
08:00-21:00
На замовлення
ул. Генерала Алмазова, 2
8:00-21:00
На замовлення
ул. Владимирская 51-53
08:00-22:00
На замовлення