Тест для діагностики стрептококової ангіни CITO TEST Strep A, №1

ТОВ Фармаско (Україна)
265.90 ₴
Ціна 265.90 ₴ є актуальною тільки при замовленні на сайті. Ціна в аптеках може відрізнятись.
1 шт. в 1 аптеці
Цей товар купили 34 раз за останній тиждень
Опис
Швидкий тест для діагностики стрептококової ангіни є швидким імунохроматографічним аналізом для якісного виявлення антигенів стрептококу групи А у мазках із зіву з метою діагностики стрептококового тонзилофарингіту.

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ

Біль в горлі, як частий симптом гострого фарингіту та тонзиліту, є однією з найчастіших причин звернення до лікаря первинної ланки (педіатра чи сімейного лікаря) та самолікування. Зазвичай більшість випадків гострого тонзилофарингіту мають вірусне походження тому і не потребують призначення антибактеріальної терапії. Проте велика частка належить і бактеріальним інфекціям (біля 20%), серед збудників яких перше місце посідає стрептокок.

Стрептококи - грампозитивні аеробні бактерії, що викликають безліч захворювань, включаючи тонзилофарингіт, пневмонію, інфекції ран і шкіри, сепсис і ендокардит. Найбільш значущим патогеном з групи стрептококів є Streptococcus pyogenes, який є β-гемолітичним і за класифікацією Ленсфілда відноситься до групи А, тому його відносять до β-гемолітичних стрептококів групи А (БГСА). Він зумовлює від 5 до 15% випадків гострих тонзилофарингітів у дорослих та 20-30% у дітей. Вчасно недіагностований і непролікований стрептококовий тонзилофарингіт може мати серйозні ускладнення, як гнійні (глоткові абсцеси різної локалізації, гнійні лімфаденіти), так і системні (гостра ревматична лихоманка, постстрептококовий реактивний артрит, синдром стрептококового токсичного шоку, гострий постстрептококовий гломерулонефрит).

«Золотим стандартом» діагностики гострого тонзилофарингіту є культуральний метод дослідження, але він займає достатньо багато часу, що, звичайно, неприйнятно при гострому захворюванні. На сьогодні у світі найпоширенішим методом діагностики тонзилофарингіту в практиці лікаря первинної ланки є метод швидких тестів, який можна виконати в умовах поліклініки чи амбулаторії лікаря загальної практики з отриманням результату через 5–10 min (хв).

Швидкий тест для діагностики стрептококової ангіни CITO TEST® Strep А виявляє антигени стрептококів групи A у зразках мазків із зіву і дозволяє встановити етіологію тонзилофарингіту вже на прийомі у лікаря або безпосередньо біля ліжка хворого, що вигідно не тільки для пацієнта, якому протягом декількох хвилин буде поставлений діагноз і призначено обґрунтовану антибактеріальну або тільки симптоматичну терапію.

КОМПЛЕКТНІСТЬ

тест-касета

наконечник-піпетка

екстракційний реагент 1

стерильний тампон

екстракційний реагент 2

шпатель

пробірка

інструкція

 
ПРИНЦИП ТЕСТУ

Швидкий тест для діагностики стрептококової ангіни є якісним, латерально-проточним імунохроматографічним аналізом для виявлення вуглеводних антигенів стрептококу групи А у мазках з зіву.

У даному тесті антитіла, специфічні до вуглеводних антигенів стрептококу групи А, попередньо нанесені в тестовій зоні тест-касети. Під час дослідження антигени зразка клінічного матеріалу із зіву реагують із антитілами до стрептококу групи А, які вкриті кольоровими частинками. Потім суміш мігрує вздовж мембрани і реагує з іммобілізованими на мембрані антитілами до антигену стрептококу групи А з утворенням кольорової тестової лінії (Т). Поява лінії в тестовій зоні вказує на позитивний результат тестування і, навпаки, її відсутність – на негативний. Контрольна лінія (С), яка завжди з'являється в контрольній зоні тест-касети, є внутрішнім контролем процедури і свідчить, що була використана достатня кількість зразку і відбулося заповнення капілярів мембрани.

Застереження
Для професійної in vitro діагностики.
Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.
Не вживати їжу, напої та не палити в місці знаходження зразків та тестів.
При роботі зі зразками необхідно використовувати захисний одяг: халат, рукавички і окуляри.
Зі зразками слід поводитись як з потенційно інфікованим матеріалом. Дотримуйтесь встановлених заходів безпеки по відношенню до мікробіологічних ризиків і виконуйте відповідні стандартні процедури з утилізації зразків.
Використані тести слід утилізувати згідно з вимогами чинного законодавства.
Вологість та температура можуть вплинути на результат тестування.
Не використовувати тест у разі пошкодження цілісності упаковки.
Екстракційний реагент 2 містить кислий розчин і при попаданні якого на шкіру чи в очі слід промити великою кількістю води.
Будьте уважними при використанні реагентів, щоб не переплутати кришечки для флаконів з реагентами.
Виробник ТОВ Фармаско (Україна)
Країна-виробник Україна
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820235550035

Наявність в аптеках

Доставка по Україні

  • Новою Поштою у відділення. за тарифами поштового оператора.
  • Новою Поштою у поштомат. за тарифами поштового оператора.
  • УкрПоштою у відділення. за тарифами поштового оператора.
  • УкрПоштою на адресу. У будь-яку точку України. за тарифами поштового оператора.

Доставка по Києву

  • Самовивіз з аптеки. Безкоштовно.
  • Доставка кур'єром аптеки. Вартість доставки складає 59 ₴. Доставка безкоштовна при замовленні на суму більш ніж 2000 ₴ Вартість доставки ліків, що потребують особливих умов транспортування - 150 ₴

Оплата

  • Оплата при оформленні замовлення через систему iPay
  • Готівкою, або карткою при отриманні
  • Для юридичних осіб можлива оплата безготівковим рахунком
Виробник ТОВ Фармаско (Україна)
Країна-виробник Україна
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820235550035


Написати відгук

    Погано           Добре
Тест для діагностики стрептококової ангіни CITO TEST Strep A, №1

Тест для діагностики стрептококової ангіни CITO TEST Strep A, №1

265.90 ₴