Суміш дитяча рідка Хумана 0-HP-2 Експерт 90 мл HDPE

Хумана (Німеччина)
Немає в наявності

Молочна суміш Humana 0-HP-2 Expertрекомендована для штучного або змішаного вигодовування недоношених дітей та дітей з низькою масою тіла (від 1800 г) при недостатності або відсутності грудного молока. Може використовуватись також для зондового харчування.


Суміш виготовляється в Німеччині з екологічно чистого свіжого молока за унікальною технологією замкнутого циклу, що дозволяє зберегти при виробництві всю природну користь і поживність молока. А вимоги Humana до чистоти молока в 20 разів жорсткіші, ніж стандарти ЄС. Ця особливість забезпечує ідеальну переносимість суміші Humana 0-HP-2Expertі гармонійний розвиток вашої дитини.


Молочна суміш Humana 0-HP-2 Expertзабезпечує особливі потреби таких дітей в білках, енергії, мінеральних речовинах та вітамінах. Суміш містить 100% сироваткового білку, частково гідролізованного, що полегшує його засвоєння і зменшує ризик виникнення алергії у дитини.


Суміш містить в оптимальному співвідношенні необхідні для розвитку малюка поліненасичені жирні кислоти (LC PUFA) - лінолеву (Омега-6), ліноленову (Омега-3), арахідонову і докозагексаєнову, які важливі для правильного розвитку нервової системи і органів зору дитини.


Збагачена пребіотиками галактоолігосахаридами (ГОС), які сприяють зростанню власної корисної мікрофлори кишечника та нормалізують випорожнення, та нуклеотидами, які відіграють важливу роль у розвитку і функціонуванні імунної системи і шлунково-кишкового тракту.


Продукт містить лактозу. Не містить глютен і кристалічний цукор. Не містить штучні консерванти, барвники, ароматизатори. Без ГМО.


Humana 0-HP-2 Expertготова до вживання, тому вона ідеальна для використання в клініках. Підходить для змішаного вигодовування, коли у мами недостатньо грудного молока і догодовування необхідне у невеликому обсязі. Зручна для нічних годувань.


Пластикова баночка містить 90 мл рідкої суміші.


Продукт доступний в об’ємі 90 мл і 490 мл.

Виробник Хумана (Німеччина)
Країна-виробник Німеччина
Об'єм, мл. 90
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
Виробник Хумана (Німеччина)
Країна-виробник Німеччина
Об'єм, мл. 90
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні


Написати відгук

    Погано           Добре
Суміш дитяча рідка Хумана 0-HP-2 Експерт 90 мл HDPE

Суміш дитяча рідка Хумана 0-HP-2 Експерт 90 мл HDPE

Нет в наличии