Полiтика конфiденцiйностi та cookie-файли

ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» надає великого значення збереженню конфіденційності Ваших даних. Ми цінуємо Вашу довіру і беремо зобов'язання захищати надану особисту інформацію. В цьому документі ми описали, як ми використовуємо та обробляємо персональні дані та як використовуємо cookie-файли.
Ця політика конфіденційності описує основи того, як ми оброблятимемо інформацію особистого порядку та особисті відомості (тут і далі “Особисті дані”), які збираємо про вас або які Ви надаєте нам. Ця політика поширюється на наші веб-сайти, додатки, інструменти, рекламні акції, повідомлення електронної пошти, облікові записи для входу в систему та будь-які інші послуги, які надаються нами (далі “Послуги ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ»”).
В якості відвідувача або користувача Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» ви маєте право знати та розуміти наші методи роботи з конфіденційною інформацією, перш ніж надасте нам будь-які особисті відомості.
Використовуючи Послуги ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», ви тим самим погоджуєтеся на використання нами ваших Особистих даних відповідно до цієї політики.

Яку інформацію ми збираємо?
Ми збираємо інформацію, яка надається Вами, а саме, ім'я, адреса електронної пошти та пароль, коли ви реєструєтеся для одержання або використання кожної з наших послуг. Наприклад, це відбувається тоді, коли ви реєструєте обліковий запис, берете участь у рекламній акції ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» або підписуєтеся на повідомлення про ціни, розсилки та інші повідомлення. Якщо ви здійснюєте бронювання із застосуванням функціональності через ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», вам може бути запропоновано вказати додаткову інформацію, таку як адреса та дані кредитної карти.
Ми автоматично збираємо певну інформацію в пасивному режимі в результаті використання вами Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ».  Ця інформація прив'язана до пристрою, яким Ви користуєтеся для доступу до Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ». У тому числі до складу такої інформації входять ваша IP-адреса, операційна система, тип браузера, URL-адреси, з яких був здійснений перехід, перегляди сторінок, час доступу та ваше місцезнаходження.
Ми також збираємо інформацію, яка надається нам, коли ви починаєте використовувати Послуги ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», переходячи зі сторонніх додатків, соціальних мереж (наприклад, Facebook або Інстаграму) або з іншого веб-сайту (наприклад, партнера рекламної акції).

Використання інформації
Ми використовуватимемо інформацію про вас, що зберігається у нас, у такий спосіб:
• для перевірки вашого права на доступ до деяких функцій;
• для забезпечення отримання вами доступу до послуг, якими ви бажаєте скористатися;
• для оптимізації Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» та персонального налаштування ваших відвідувань за рахунок збереження конфігурації місця розташування, мови і валюти, а також попередніх пошукових запитів;
• в цілях системного адміністрування;
• для аналізу поведінки користувачів та тенденцій, щоб вдосконалювати наші послуги та розуміти, як саме їх використовують;
• для звернення до вас;
• якщо ви відправили відповідний запит або якщо потрібно відповісти на відправлене вами повідомлення;
• якщо необхідно повідомити вас про зміни або оновлення наших послуг;
• якщо потрібно відправити підтвердження бронювання та попередження, повідомлення та інформаційні бюлетені, на які оформлена підписка, у тому числі на ваш мобільний пристрій;
• якщо це дозволено законом або ви надали відповідну згоду на відправлення вам електронною поштою маркетингових повідомлень ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», що стосуються наших послуг або послуг наших партнерів.  Ви можете відмовитися від одержання таких повідомлень електронною поштою, натиснувши на посилання відмови від підписки в нижній частині повідомлення.
Вам може бути запропоновано надати дані кредитної карти або іншу платіжну інформацію нам або відповідному партнеру з бронювання, коли ви здійснюєте бронювання та/або оплату за допомогою функції “через ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ»”.  За цих обставин така інформація збиратиметься та використовуватиметься тільки з метою обробки бронювання.  При використанні Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» на мобільному електронному пристрої вам також може бути запропоновано надати відомості про свою кредитну або дебетову картку за допомогою функції автоматичного заповнення. Якщо ви надаєте такі відомості, вони зберігатимуться на пристрої, який ви використовуєте для доступу до відповідних до Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», а ми жодним чином не будемо зберігати або обробляти їх. Якщо ви вирішите здійснити бронювання, скориставшись послугами стороннього постачальника послуг, надані вами відомості про кредитну або дебетову картку використовуватимуться для автоматичного заповнення відповідного розділу на веб-сайті цього постачальника, щоб спростити процес бронювання.

Розкриття інформації
В жодному разі ми не будемо продавати ваші Особисті дані третім особам, хоча в деяких випадках ми можемо надати їх третім особам відповідно до цієї політики або якщо будемо зобов'язані зробити це відповідно до закону.
Ми можемо надавати вашу інформацію компаніям-партнерам у межах групи компаній ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» для використання відповідно до цієї політики та для викладених вище цілей.  Ми також можемо передавати вашу інформацію деяким третім особам для її обробки від нашого імені. Наприклад, ми можемо надати вашу адресу електронної пошти одночасно з іншими зібраними нами даними довіреним незалежним компаніям, які допомагатимуть нам виявляти тенденції та адаптувати Послуги ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» та повідомлення, які ми відправляємо вам.
Ми вимагаємо від цих третіх осіб (деякі з яких можуть перебувати за межами Європейської економічної зони) суворого дотримання наших інструкцій та забороняємо використання ваших особистих даних у власних комерційних цілях цих компаній, якщо ви не дали явну згоду на таке їхнє використання. На будь-які треті особи, що одержують доступ до ваших даних під час надання послуг від нашого імені, поширюються тверді контрактні обмеження для забезпечення захисту ваших даних та їх обробки виключно відповідно до чинного законодавства про захист даних та конфіденційність. Ми також можемо проводити незалежний аудит цих постачальників послуг, щоб гарантувати їхню відповідність нашим стандартам.
Якщо ми проводимо рекламну акцію разом із третіми особами, то можемо час від часу погоджуватися на надання адрес електронної пошти учасників партнерові, який проводить конкурс. У такому випадку це буде однозначно зазначено в умовах рекламної акції, а вам буде запропоновано погодитися на використання ваших даних у такий спосіб у той момент, коли ви будете вчиняти дії, необхідні для участі в акції. Ми не несемо жодної відповідальності за наступне використання або поширення адрес електронної пошти нашими партнерами.
Коли ми направляємо вас на веб-сайти сторонніх постачальників послуг з організації подорожі для здійснення бронювання, ми можемо використовувати ваші Особисті дані для автоматичного заповнення деяких відомостей на таких сайтах сторонніх компаній, щоб зробити процес бронювання більш простим і ефективним.
 Крім того, ми можемо розкрити ваші Особисті дані, коли це необхідно з метою забезпечення дотримання наших умов надання послуг або інших угод, а також передати їх потенційному та кінцевому покупцеві у випадку продажу компанії ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» (повністю або частково).
Ми також можемо надавати анонімну зведену інформацію про використання іншим особам.

Зберігання даних
Всі особисті дані, які ви надаєте нам, зберігаються на наших захищених серверах.  Незалежно від розташування серверів ми вживаємо адекватні технічні та організаційні заходи для забезпечення безпеки ваших Особистих даних. Ми надаємо доступ до ваших Особистих даних тільки тим співробітникам, у яких, на нашу думку, є обґрунтована необхідність у цій інформації для виконання своїх службових обов'язків та надання вам продуктів або послуг.
На жаль, передача інформації через Інтернет ніколи не може бути повністю безпечною. Хоча ми прикладемо всі зусилля до того, щоб захистити ваші Особисті дані, передані на наші веб-сайти або до інших служб ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», ми все ж таки не можемо гарантувати їхню безпеку. Будь-яка передача даних здійснюється на ваш власний страх і ризик. Після того як ми одержимо ваші Особисті дані, ми застосовуватимемо тверді методи та функції забезпечення безпеки для запобігання несанкціонованому доступу до них.


Соціальні мережі
Коли Ви реєструєтеся в додатку для соціальної мережі, Вас інформують, яка інформація передаватиметься ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ». Інформація, якою Ви, за власним бажанням, можете ділитися з нами, може включати основні дані, доступні на Вашій особистій сторінці, адресу електронної пошти, оновлення статусу та списку друзів. Ця інформація допоможе зробити користування нашими додатками або сайтами максимально зручним та покращити якість супутніх послуг. Завдяки їй Ви можете налаштувати наш сайт під свої вимоги та залишатися на зв'язку з друзями під час подорожей.
Ми також можемо надати вам можливість входити у Ваш аккаунт ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», використовуючи Вашу сторінку в соціальній мережі. Інформацію щодо використання та обробки Ваших персональних даних у цьому випадку Ви можете одержати у Вашого провайдера соціальної мережі.

Сторонні веб-сайти
Послуги ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» містять посилання на сторонні веб-сайти. Пам’ятайте, що ми не несемо відповідальності за методи забезпечення конфіденційності, що використовуються такими веб-сайтами. Коли ви залишаєте наші площадки або іншим чином припиняєте використовувати Послуги ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності кожного стороннього веб-сайту, на якому збираються ваші особисті дані.
Щоб ви могли працювати із соціальними мережами під час використання Послуг ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», ми можемо надати вам можливість експортувати інформацію в сторонні додатки або на сторонні веб-сайти, у тому числі на сайти соціальних мереж, таких як Facebook або Твіттер. Експортуючи такі дані, ви можете розкрити свою інформацію окремим особам або організаціям, що забезпечують роботу та технічне обслуговування таких сторонніх додатків та сайтів, а ваша інформація може стати доступною іншим особам, що відвідують ці сайти або використовують додатки. Додатки або веб-сайти, з якими ви з’єднуєтеся, не належать нам і не контролюються нами, а тому вам слід ознайомитися з політиками конфіденційності таких сайтів, щоб переконатися в тому, що вас влаштовують методи використання ними інформації, яку Ви надаєте.

Доступ до ваших Особистих даних
Ви маєте право попросити нас не обробляти ваші Особисті дані в маркетингових цілях. Скористатися цим правом ви можете, встановивши певні прапорці у формах, які ми використовуємо для збору даних, або звернувшись до нас у будь-який момент через контакту email адресу. Ви також можете відмовитися від одержання будь-яких маркетингових повідомлень електронною поштою, натиснувши посилання відмови від підписки в нижній частині таких повідомлень.
Якщо ви є користувачем нашої послуги входу в систему, то можете керувати деякою своєю інформацією та перевагами в розділі «Профайл» нашого веб-сайту.

Cookie-Файли

Що таке cookie-файл?
Cookie-Файл - це невеликий уривок інформації, що розміщується сайтом на комп'ютер користувача.
Веб-сторінки не мають пам'яті. Якщо Ви переглядаєте різні сторінки на сайті, Ви не будете розпізнаватися як один й той самий користувач на різних сторінках. Завдяки cookie-файлам сайт розпізнає Ваш браузер. Таким чином, cookie-файли, в основному, використовуються, щоб запам'ятати Ваш вибір, наприклад, мову спілкування або обрану вами валюту. Також завдяки cookie-файлам сайт зможе розпізнати Вас при наступних відвідуваннях.

ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» використовує наступні cookie-файли
Ми використовуємо технічні cookie-файли, щоб наш сайт відображався, працював без помилок, щоб створювати Ваш аккаунт користувача, щоб Ви могли входити у ваш аккаунт і щоб можна було управляти бронюваннями. Ці технічні cookie-файли суттєво необхідні сайту для безпомилкової роботи.
Ми використовуємо функціональні cookie-файли, щоб запам'ятати ваші уподобання і допомогти Вам користуватися нашим сайтом оптимально і ефективно, наприклад, запам'ятовуючи обрану вами валюту та мову, Вашу історію пошуку та об'єкти розміщення, які Ви переглядали раніше. Ці функціональні cookie-файли не є суттєво необхідними для роботи нашого сайту, проте вони додають функціональності для Вас як користувача, роблячи сайт більш зручним у використанні.
Ми використовуємо аналітичні cookie-файли, щоб дізнатися, як відвідувачі використовують сайт, і щоб виявити, що працює, і що ні, щоб оптимізувати та покращити веб-сайт і переконатися, що він відповідає потребам наших користувачів. Ми збираємо інформацію про те, які сторінки Ви відвідали, з яких сторінок Ви перейшли на які та з яких залишили сайт, про те, яким типом платформи Ви користувалися, про дату та часу використання сайту, про кількість натискань мишкою на певній сторінці, про рухи вашого курсору і про прокрутку, а також слова пошуку і текст який ви вводите, коли користуєтесь нашим веб-сайтом.
Ми використовуємо комерційні cookie-файли, щоб показувати Вам рекламні оголошення ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» на інших сайтах. Це називається «ретаргетинг» - в цьому випадку Вам показуються оголошення про напрямки, які Ви шукали, і про переглянуті об'єкти розміщення.
Ми використовуємо декілька типів cookie-файлів, з різним терміном дії. Максимальний термін дії, який ми встановили для деяких з них - 5 років з моменту вашого останнього відвідування нашого сайту. Ви можете видалити всі cookie-файли зі свого браузера в будь-який момент, скориставшись відповідною функцією свого браузера.
ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» використовує послуги надійних і авторитетних онлайн рекламних і маркетингових компаній. ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» також може використовувати послуги третіх сторін для аналітичних цілей. Для надання своїх послуг, цим компаніям необхідно розміщувати cookie-файли.
Діяльність постачальників послуг, з якими ми співпрацюємо, спрямована на створення поінформованості споживачів і реалізацію відповідальних процедур і стандартів з ведення бізнесу та обробки даних.
Як можна змінювати налаштування для своїх cookie-файлів?
Через налаштування вашого браузера (наприклад, Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) Ви можете вибрати які cookie-файли приймати, а які - відхиляти. Розміщення налаштувань залежить від марки Вашого браузера. Щоб знайти необхідні налаштування, використовуйте функцію “Допомога”/ "Help" у браузері.
Якщо ви вирішите відмовитися від певних cookie-файлів, Вам можуть бути недоступні деякі функції нашого веб-сайту. Також, зауважте, що відмова від отримання реклами від певного постачальника не означає, що Ви більше не будете отримувати рекламу онлайн або не підлягатимете рекламі, розміщеної онлайн, а також маркетинговому аналізу. Відмова означає, що постачальник, від чиєї реклами Ви відмовилися, більше не буде розміщувати рекламу, сформовану на основі ваших веб-уподобань і особливостей користування веб-сайтом.

Веб-маяки

Окрім cookie-файлів, ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ» іноді використовує веб-маяки. Веб-маяк – це мікроскопічне зображення в один піксель, яке потрапляє на Ваш комп'ютер через повідомлення у форматі HTML або як частина запиту веб-сторінки. Ми використовуємо ці пікселі напряму або через постачальників послуг як частину онлайн реклами на нашому сайті або на сайтах третіх сторін, щоб дізнатися, чи здійснює бронювання користувач, який побачив онлайн рекламу, щоб відстежити конверсію на сайтах партнерів та проаналізувати особливості трафіку користувача – все це з метою підвищити якість послуг, що пропонуються на нашому веб-сайті.

Діти
Послуги, запропоновані ТОВ «АПТЕКА ГОРМОНАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ», не спрямовані на дітей віком до 18 років. Використання будь-яких запропонованих компанією послуг допускається лише з дійсної згоди батьків або опікуна. Компанія залишає за собою право видалити будь-яку інформацію, отриману від дитини молодше 18 років.


Правове інформування клієнтів
Клієнт, який приймає участь у програмі лояльності надає свою добровільну безстрокову згоду на обробку персональних даних та включення таких даних до бази персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від «01» червня 2010 року (надалі – Закон).
Метою обробки персональних даних є удосконалення роботи з клієнтами.
Відповідно до Закону обробкою персональних даних є будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.
Персональними даним клієнтів, що оброблятимуться, можуть бути: прізвище, ім’я та по-батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса, місце роботи, посада.
Клієнт, який бере участь у програмі лояльності, ознайомлений з правами, наданими йому відповідно до ст. 8 Закону***.
Клієнт, який бере участь у програмі лояльності, дає згоду на зберігання своїх персональних даних протягом строку, який визначається володільцем бази персональних даних та просить не повідомляти про поширення, зберігання, видалення/знищення своїх персональних даних.
Особистий підпис клієнта свідчить про ознайомлення та згоду з умовами програми лояльності та згоду на обробку персональних даних відповідно до положень Закону.


*** Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних

1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.
2. Суб'єкт персональних даних має право:
1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


Звертання до нас
Якщо у вас є будь-які питання стосовно цієї політики, ви можете звернутися до нас електронною поштою [email protected]