Інтеларія капс.№30

Manufacturer-7947
730.40 ₴
Ціна 730.40 ₴ є актуальною тільки при замовленні на сайті. Ціна в аптеках може відрізнятись.
3 шт. в 1 аптеці
Цей товар купили 32 раз за останній тиждень

Комплекс Інтеларія/Intelaria застосовується як дієтична добавка, як джерело структурних фосфоліпідів фосфатидилсерину та фосфатидилхоліну, природного поліфенолу ресвератролу та поліненасичених омега-3 жирних кислот (докозагексаєнової та ейкозапентаєнової) з метою покращення когнітивних (пізнавальних) функцій, пам’яті, уваги у осіб з віковим зниженням мозкових функцій, хронічним порушенням мозкового кровообігу, нейродегенеративними змінами; нормалізації психоемоційного стану та зменшення стресу, зумовленого напруженою розумовою працею або фізичними тренуваннями.


Активні компоненти

Інтеларія/Intelaria – збалансований комплекс структурних фосфоліпідів, розчинених в омега-3 жирних кислотах, для підтримки та покращення пам’яті, уваги, мислення та зменшення стресу в осіб з віковим зниженням функції мозку, порушенням мозкового кровообігу та з інтенсивною напруженою працею.


Фосфатидилсерин (ФС) – структурний фосфоліпідний компонент внутрішнього шару клітинної мембрани мозку, який забезпечує нормальне функціонування нервових клітин; покращує електричну провідність між нейронами, вивільнення нейротрансмітерів, захист та відновлення клітин мозку.


Фосфатидилсерин сприяє збільшенню вироблення нейромедіатора ацетилхоліну, необхідного для уваги, навчання і пам’яті; стимуляції вивільнення дофаміну – регулятора настрою; посиленню обміну глюкози в клітинах мозку – джерело енергії для мозкової діяльності; зниженню рівня кортизолу – гормону стресу, що зменшує ступінь розумового і фізичного перенапруження; посиленню активності фактора росту нервів (NGF), який контролює утворення клітин мозку, підтримує їхню активність і життєздатність; зниженню надлишкової активності ß-ритму, що сприяє розслабленню і одночасній концентрації уваги.


При прийомі ФС швидко долає гематоенцефалічний бар’єр, накопичується в клітинах мозку і має сприятливий вплив на мозкову діяльність.


Фосфатидилхолін (ФХ) – структурний фосфоліпідний компонент клітинних мембран, зокрема, зовнішнього шару клітинної мембрани мозку, є джерелом холіну, який необхідний для синтезу важливого нейромедіатора ацетилхоліну, що забезпечує передачу нервового імпульсу між нейронами. Фх покращує когнітивні функції мозку, роботу печінки, бере участь у метаболічних процесах, зменшує всмоктування холестерину з продуктів та формування жирових відкладень.


Ресвератрол – природний поліфенол, який є у винограді, вині, японському горці. Завдяки потужним антиоксидантним, протизапальним властивостям має нейропротекторну дію, допомагає збільшити доступність оксиду азоту в судинній стінці, що сприяє покращенню мозкового кровотоку, активізує метаболічні процеси та запобігає утворенню амілоїду в клітинах мозку, що захищає від старіння та дегенеративних процесів.


Докозагексаєнова кислота (ДГК) та ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) – найбільш поширені омега-3 поліненасичені жирні кислоти в мозку і важливі структурні та функціональні компоненти нервової системи. ДГК та ЕПК забезпечують нейрогенез, нейротрансмісію, нейропротекцію та захист від окисного стресу тканин мозку. З ДГК синтезується докозаноїд – нейропротектин D1, який має нейропротекторну, протизапальну та антиапоптичну дію, сприяє зниженню ступеня пошкодження нейронів при травмах, ішемії і токсичному ушкодженні центральної нервової системи.

Виробник Manufacturer-7947
Країна-виробник Швейцарія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 7640158263938

Наявність в аптеках

Доставка по Україні

  • Новою Поштою у відділення. за тарифами поштового оператора.
  • Новою Поштою у поштомат. за тарифами поштового оператора.
  • УкрПоштою у відділення. за тарифами поштового оператора.
  • УкрПоштою на адресу. У будь-яку точку України. за тарифами поштового оператора.

Доставка по Києву

  • Самовивіз з аптеки. Безкоштовно.
  • Доставка кур'єром аптеки. Вартість доставки складає 59 ₴. Доставка безкоштовна при замовленні на суму більш ніж 2000 ₴ Вартість доставки ліків, що потребують особливих умов транспортування - 150 ₴

Оплата

  • Оплата при оформленні замовлення через систему iPay
  • Готівкою, або карткою при отриманні
  • Для юридичних осіб можлива оплата безготівковим рахунком
Виробник Manufacturer-7947
Країна-виробник Швейцарія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 7640158263938


Написати відгук

    Погано           Добре
Інтеларія капс.№30

Інтеларія капс.№30

730.40 ₴