Цукор кокосовий Jaggery коричневий 400 г
Цукор кокосовий
Цукор кокосової пальми Jaggery отримують з нектару при цвітінні кокосової пальми. Характеризується темно-пісочним кольором і солодким смаком з карамелевими нотами. 100% органічний.
Склад пальмового цукру досить різноманітний, в нього входять глюкоза, пектин, цинк, калій, фосфор і вітаміни. За допомогою пальмової цукру діабетики можуть контролювати рівень глюкози в крові. Також кокосовий цукор покращує сон і знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
Слід зазначити, що на відміну від звичайного цукру, пальмовий є повністю натуральним, тому що не піддається рафінування та відбілюванню. Це дозволяє зберегти не тільки поживні речовини продукту, але і мінерали з вітамінами, серед яких найбільше вітамінів групи В.
Виробник | UD.SUMBER JAYA (Індонезія) |
Країна-виробник | Індонезія |
Потрібен рецепт | Ні |
Термолабільний | Ні |
EAN | 4820143681951 |
Виробник | UD.SUMBER JAYA (Індонезія) |
Країна-виробник | Індонезія |
Потрібен рецепт | Ні |
Термолабільний | Ні |
EAN | 4820143681951 |