Цукор кокосовий Jaggery коричневий 400 г

UD.SUMBER JAYA (Індонезія)
Немає в наявності

Цукор кокосовий

Цукор кокосової пальми Jaggery отримують з нектару при цвітінні кокосової пальми. Характеризується темно-пісочним кольором і солодким смаком з карамелевими нотами. 100% органічний.

Склад пальмового цукру досить різноманітний, в нього входять глюкоза, пектин, цинк, калій, фосфор і вітаміни. За допомогою пальмової цукру діабетики можуть контролювати рівень глюкози в крові. Також кокосовий цукор покращує сон і знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Слід зазначити, що на відміну від звичайного цукру, пальмовий є повністю натуральним, тому що не піддається рафінування та відбілюванню. Це дозволяє зберегти не тільки поживні речовини продукту, але і мінерали з вітамінами, серед яких найбільше вітамінів групи В.

Виробник UD.SUMBER JAYA (Індонезія)
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820143681951
Виробник UD.SUMBER JAYA (Індонезія)
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820143681951
Ева 03.10.2021



Написати відгук

    Погано           Добре

Переглянуті товари

36 шт. в 25 аптеках

Крем-бальзам Еліксир Сабельник з хондроітином 75 мл
51.70 ₴
Віртуальна АТС
Віртуальна АТС
Хочете, зателефонуємо
у зручний для Вас час?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ