Цукор кокосовий Jaggery коричневий 400 г

UD.SUMBER JAYA (Індонезія)
Немає в наявності

Цукор кокосовий

Цукор кокосової пальми Jaggery отримують з нектару при цвітінні кокосової пальми. Характеризується темно-пісочним кольором і солодким смаком з карамелевими нотами. 100% органічний.

Склад пальмового цукру досить різноманітний, в нього входять глюкоза, пектин, цинк, калій, фосфор і вітаміни. За допомогою пальмової цукру діабетики можуть контролювати рівень глюкози в крові. Також кокосовий цукор покращує сон і знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Слід зазначити, що на відміну від звичайного цукру, пальмовий є повністю натуральним, тому що не піддається рафінування та відбілюванню. Це дозволяє зберегти не тільки поживні речовини продукту, але і мінерали з вітамінами, серед яких найбільше вітамінів групи В.

Виробник UD.SUMBER JAYA (Індонезія)
Країна-виробник Індонезія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820143681951
Виробник UD.SUMBER JAYA (Індонезія)
Країна-виробник Індонезія
Потрібен рецепт Ні
Термолабільний Ні
EAN 4820143681951


Написати відгук

    Погано           Добре
Цукор кокосовий Jaggery коричневий 400 г

Цукор кокосовий Jaggery коричневий 400 г

Нет в наличии